نیلینگ Can Be Fun For Anyone

علاوه بر این، اجزاء دیگری نیز مانند چرخ‌ها و موتور دیزلی یا الکتروموتور، کمپرسور، سیلندرهای هیدرولیکی روی لاستیک‌ها جهت تراز کردن ماشین، مخزن روغن و سایر اجزاء ضروری وجود دارند.

به‌عنوان‌مثال، در مواجهه با جریان آب فراوان یا موانع تأسیساتی، اگر این کار از سوی افراد متبحر اجرا شود، مشکلات می‌توانند به‌راحتی شناسایی شده و با بهره‌گیری از دانش فنی و تجربیات قابل‌حل باشند. علاوه بر این، تحقیقات دقیق و بررسی‌های کامل انجام شده توسط مهندسان متخصص، به‌عنوان یک راهکار مؤثر، می‌تواند مشکلات زمینه‌ای را بهبود بخشد.

از روش‌های پایدارسازی دائم می‌توان به اجرای شمع‌های درجا، دیوار دیافراگمی و سپرکوبی اشاره کرد.

ممنون از محبتتون. این مورد طراحی است و در حوزه کاری ما نیست که راهنمایی تون کنیم.

برای گودهایی که اطراف آن‌ها ساختمان حساس به جابجایی وجود دارد، استفاده از سیستم پایدارسازی گود به روش نیلینگ به دلیل نیاز به جابجایی توده خاک، توصیه نمی‌شود.در این گودها بهتر است از سیستم پایدارسازی گود به وسیله میل مهار یا انکراژ استفاده کرد.

ازجمله تجهیزات مورد استفاده در روش میخ کوبی، دستگاه حفاری دریل واگن است. این ابزار به شش بخش اصلی تقسیم می‌شود که شامل دکل با ابعاد مختلف، کنترل پنل، سیستم روتیشن یا دوران، پاوریونیت، سیستم پیشروی با جک و قرقره مرکب (سیستم موتور و گیربکس) است.

در این مرحله میلگرد‌های فولادی به عنوان میخ یا نیل، در طول و ضخامت مورد نیاز داخل این گمانه‌ها قرار داده می‌شوند. و با وظیفه جلوگیری از رانش و ریزش خاک عمل می‌کنند.

توزیع فشار جانبی خاک بر روی دیوار سیستم میخ گذاری خاک و نیروی کششی سر میخ

در نهایت پس از این مرحله عملیات کشش ??? ??? المان تسلیح (اعمال نیروی پس تنیدگی) صورت می پذیرد.

برای اجرای میخکوب در سازه‌های مختلف لازم است که فاکتورها و نکات مختلفی را مد نظر قرار داد تا نیلینگ بهترین عملکرد و کارایی را داشته باشد. از مهم‌ترین نکات می‌توان موارد زیر را رعایت کرد:

نیلینگ که با نام میخکوبی نیز شناخته می‌شود، به‌عنوان سازه نگهدارنده و یکی از روش‌های پیشگیری از ریزش دیواره در محل گودبرداری به کار می‌رود.

ممکن است سیستم نیل و خاک از لحاظ کلی پایدار باشد و هیچ یک از حالات ناپایداری خارجی در آن رخ ندهد، اما از لحاظ گسیختگی‌های داخلی دچار مشکل شود. این حالت ناپایداری ممکن است شامل موارد زیر باشد:

فرایند حفاری در روش میخکوبی مراحل مختلفی دارد که در ادامه به توضیح مختصری در مورد آن خواهیم پرداخت.

در مرحله آخر از فرآیند اجرای نیلینگ، سر میخ به‌وسیله صفحه فولادی، مهره شش‌وجهی، واشر و گل‌میخ به دیواره بتن متصل می‌شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *